Uite ce vedete dau chix cu hainele purtate la evenimentele mondene! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 04:05

Dragilor, ne cam place sa dam verdicte in special atunci cand vine vorba despre tinutele pe care vedetele le poarta pe la evenimente mondene.

Ce a fost bine dar mai ales ce a fost prost... aflam in cele ce urmeaza...La noi evenimente mondene... noi vedete de criticat sau de laudat! E drept ca nu e usor sa afisezi mereu o tinuta desprinsa din reviste pe la petrecerile cu staif din Capitala... insa in timp ce unele doamne reusesc de fiecare data, altele esueaza lamentabil!

Prima vedeta luata in colimator este Dana Savuica! De cand s-a vopsit roscata, se pare ca i-a pierit complet gustul vestimentar! Spunem asta pentru ca, in ultimele ei aparitii publice Dana nu a excelat.
Priviti dovada! La aceasta tinuta avem muuulte de comentat: fusta plisata merge cu cizmele cafenii, dar nu si cu bluza neagra de dantela! Gulerul de blana, ar trebui sa stea in dulapul de acasa, iar accesoriile o impopotoneaza de-a binelea! Inel cu piatra mare, bratari multe, margele perlate, dantela, blana...oo ce combinatie nefasta! Te rugam Dana... mai multa grija pe viitor! Altfel, ne esti simpatica foc!

Iulia Vantur...
o veritabila gratie blonda! Pentru acest eveniment, stirista a optat pentru un look retro, care ii vine de minune. Rochita neagra este perfecta, geanta Chanel este o alegere inspirata, iar coafura si machiajul sunt impecabile. Referindu-ne si la bijuteriile purtate, admiram siragul de perle. Da o nota de rafinament acestui outfit! Bravo! Asa DA!

Nu reusim niciodata sa o prindem pe Dana Rogoz pe picior gresit! Actrita are mereu aparitii spectaculoase, demne de aplauze.
Ca si acum. Rochita roz cu paiete este accesorizata corect cu pantofii in acceasi nuanta. Coafura este impecabila, zambetul de milioane... Ce mai... Esti superba!

Primul repros pe care i-l facem Cosminei Pasarin este acela ca e mult prea slaba! Hainele stau pe ea, ca pe gard! A ales un model al pantalonilor supradimensionat. Totusi! Sunt atat de largi si de lungi, incat riscă sa calce pe ei! In plus, bluza alba n-are nicio forma, iar palaria..este
de baba cloanta. Sa nu mai porti niciodata astfel de pantaloni pentru ca nu te avantajeaza. Stilul bohemian al surorilor Olsen nu este pentru tine!

Un alt dezastru demn de mentionat... Nicola. Ok! Intelegem ca nu ai cele mai frumoase picioare si ca porti pantaloni largi pentru a masca asta, dar nici talia de viespe nu o ai, sa stii!!! Iar bratele mai trebuie sa fie lucrate la sala! Topul purtat nu face nimic altceva decat sa-ti scoata in evidenta imperfectiunile! Ai dat-o-n bara! Un minus primesti si pentru plicul negru si sclipicios, care are un aspect tare ieftin!


Ghidata dupa tema evenimentului, o strangere caritabila de fonduri, Zana a decis sa adopte un stil mai tineresc! Ii sedea bine! Tinuta era inspirata parca din filmele mute cu Charlie Chaplin. Pantalonii negri i-a combinat cu o camasa barbateasca alba si cravata, iar in picioare purta pantofi alb cu negru, foarte eleganti! Bravo, ne place!





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.