Un bugetar s-a imbogatit peste noapte la “Vrei sa fii milionar?”. Uite ce va face cu banii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:29

Tudor Cojocaru, profesor de Religie in comuna Racaciuni (judetul Bacau), a fost cat pe ce sa castige joi, 19 aprilie, premiul cel mare la “Vrei sa fii milionar?”. Concurentul a plecat acasa cu cecul de 250.000 de lei, cel mai mare castig de pana acum de la “Vrei sa fii milionar?”.

Intrebarea  de un milion de lei, “In ce oras s-a nascut celebrul bluesman Alexis Korner?”,  l-a facut pe Tudor Cojocaru sa se retraga din concurs, nu inainte de a-i raspunde lui Iantu ce ar fi ales daca ar fi urmat firul logic: “Paris”. Raspunsul, corect,  l-a facut pe Iantu sa se chirceasca in scaun de ciuda ca acest concurent extraordinar a ratat la mustata milionul. 

Cei 250.000 de lei meritati din plin ii vor schimba insa viata profesorului Tudor Cojocaru. 

 

Cine este Tudor Cojocaru?

Tudor Cojocaru are 28 de ani si s-a nascut in Bacau. Locuieste cu familia in comuna Saucesti  si preda Religia la scoala din Racaciuni. Este absolvent al Facultatii de Teologie din Sibiu si a urmat si un Master in Teologie Ortodoxa.

  Este casatorit si are o fetita de 2 ani, Xenia.  Este pentru prima oara cand Tudor Cojocaru participa la o emisiune televizata si  la un concurs de cultura generala. 

Tudor Cojocaru  spune ca a devenit pasionat de lectura in clasa a X-a, fara a fi insa un tocilar la scoala.  “Mi-a placut sa citesc, nu am fost insa niciodata un copil sau un  adolescent izolat. Am avut mereu prieteni  si pastrez inca legatura cu fostii colegi de liceu ”.

  

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

“Nu credeam ca o sa ajung pana aici. Daca nu era sotia mea nici nu as fi participat la concurs ”, a mai declarat Tudor Cojocaru, adaugand ca banii castigati la “Vrei sa fii milionar?” vor fi folositi cu chibzuinta.

“ Voi cumpara un apartament si, probabil, o masina second hand”, a conchis acesta.

 

Nu ratati “ Vrei sa fii milionar? ”, cu Virgil Iantu, in fiecare miercuri si joi, de la ora 20.00, numai la Kanal D!  

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.