VIRALUL SAPTAMANII: Fetele din Cartierul Rosu danseaza pentru o cauza nobila! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:29

"Stop The Traffik" a lansat un nou anunt experimental filmat in Amsterdam, pentru a creste gradul e constientizare a traficului sexual.

Spotul a fost creat Duval Guillaume Modem, agentia bbelgana care recent a dat lovitura cu reclama pentru TNT- "O surpriza dramatica intr-o piata linistita", care a devenit in scurt timp al doilea cel mai urmarit anunt al tuturor timpurilor- in doar o saptamana de la lansare.

 

Clipul a fost filmat in Red Light District din Amstedam, iar mesajul a fost transmis cu ajutorul unui display enorm ce era postat pe o cladire. In

locul gesturilor seducatore/erotice fetele din fereastra au inceput sa danseze, spre deliciul publicului. La finalul momentului pe cladire apare mesajul: "In fiecare an mii de femei au parte de promisiunii in ceea ce priveste o cariera de dans in Europa de Vest- din pacate, aceastea nu ajung aici".

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Clipul,

care ulterior a fost postat pe internet a adunat aproximativ 800.000 de vizualizari.

Mai jos il poti urmari!