STIREA ZILEI: Roberta Anastase, in pericol de a pierde sefia Camerei Deputatilor? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:30

Se continua circul in politica romaneasca! In Camera Deputatilor, alesii s-au certat mai ceva ca la usa cortului. Membrii Opozitiei s-au prezentat la lucru dupa o lunga perioada de absenta. Ei cer inlaturarea Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

PSD si PNL vor neaparat sa o dea jos pe Roberta Anastase. Ei au solicitat in plen revocarea acesteia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Membrii Opozitie au renuntat chiar si la greva cu care au amenintat de atata timp. Insa, se pare ca nu prea au succes. Conform regulamentului, orice solicitare trebuie facuta prin intermediul Biroului Permanent. Iar membrii acestei institutii au spus tare si raspicat in plen a nu sunt de acord cu aceasta solicitare.
Roberta Anastase se afla deocamdata in afara oricarui pericol. In timpul disputelor politice, presedinta Camerei Deputatilor a fost de negasit. Dupa ce apele s-au linistit, iar Opozitia a parasit sala, Roberta Anastase si-a facut aparitia si a preluat conducerea sedintei.