Siamezele nascute de Craciun s-au stins de Paste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:31

Siamezele s-au nascut a doua zi de Craciun, anul trecut, la Pitesti.

Au fost aduse imediat la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, unde medicii au facut imediat o evaluare. Micutele cantareau la nastere 2,8 kg. Singura speranta a medicilor ca s-ar putea incerca o operatie de separare era faptul ca aveau doua inimi. Doar ficatul il imparteau.

Medicii planuiau ca o eventuala operatie de separare sa aiba loc dupa ce micutele ar fi implinit varsta de 7-8 luni. Au vorbit chiar si cu doctorul Gabriel Ionescu, stabilit in Emiratele Arabe, cel care a reusit separarea celebrelor siameze Lina si Gherghina in anii '80.
Toti asteptau ca starea micutelor sa se imbunatateasca.

Din pacate, ieri, una dintre fetite s-a stins din viata. Asa ca medicii au incercat imposibilul. S-au nascut de Craciun, s-au stins de Paste. Mama fetitelor, in varsta de 21 de ani, n-a mai apucat momentul la care a visat in tot acest timp: voia sa-si stranga copilele in brate. Siamezele n-au avut nicio clipa o evolutie favorabila din momentul internarii. Nu mai luasera niciun gram in greutate.
Cantareau la fel ca la nastere: 2,8 kg!




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.