Adrian Nastase:"Dana a fost si este o femeie extraordinar de frumoasa." Uite cu ce si-a cucerit sotia!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:32

Andrei Nastase a povestit ce amintiri il leaga de Cornu.

 De Cornu, ma leaga multe amintiri din copilarie. Am cazut din cires, m-a prins tata fumand. Apoi cand s-a marit, a sat un sant de apa, i s-au facut basici in plama, insa era necesar sa vada cum se castiga banii. Domnul Nastase a si marturisit ce il supara cel mai tare. Eu mi-am dorit foarte tare ca Andrei si Mihnea sa respecte ce au de facut in viata. Detest ca cineva sa isi piarda timpul.


Ce am invatat eu de la tata, a fost ca si ei sa invete sa dea un sens vietii. trebuie vca viata sa fie construita spre un sens. Copii nu m-au dezamagit niciodata. Avem pareri diferite, ne mai certam, dar ajung sa aiba aceeasi parere ca si mine pentru ca este inevitabil. greutatile ne-au intarit si mai tare. Familia fost un sprijin intotdeauna. Am avut dezamagiri, am avut prietnei sau colegi care m-au dezamagit, dar asta e viata.


Cand ne-am indragostit unul de altul,eu eram dupa facultatea de drept, incepusem si studiile la sociologie. Fusesem casatorit, fara o semnificatie deosebita. Si ea era casatorita, era foarte frumoasa, senzational de frumoasa si acum este. Eu veneam la examene,am avut colegi si invam de la ei, de la sotia mea luam cursurilor. Dupa ce am terminat facultatea, ne-am mai intalnit intamplator printr-o prietena comuna. Intr-o zi au venit la mine si am rugat-o pe bunica mea sa pregateasca o prajitura.
A facut baclava, care este si prajitura lui preferata, povesteste Dana Nastase. l-a invata sa si pescuiasca. Am cucerit-o cu pastravi la cuptor umpluti cu nuci, alune, curmale, a spus domnul Nastase.