Uite cum si-au petrecut Pastele Carmen Serban si Constantin Magureanu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:33

Satula de scandalurile din ultima vreme, cantareata Carmen Serban s-a retras in munti pentru cateva zile, iar interpretul de muzica populara, Constantin Magureanu a petrecut Pastele la tara, alaturi de familie.

Intamplator ne-am intalnit cu artista Carmen Serban la o pensiune retrasa din Tarlungeni, judetul Brasov. Gospodina convinsa, Carmen Serban recunoaste ca si-a patrecut si ajunul pastelui in bucatarie, dar la invitatia unor prieteni a lasat totul si a dat fuga la munte. Am gasit-o in jurul gratarelor. Carmen Serban a pregatit miel si purcelus pentru prieteni si pentru oaspetii unei pensiuni. Intre un miel si un purcel la protap, artista a avut timp sa ne faca cateva dezvaluiri.
" Am fost sa vizitez imprejurimile, castelul lui Dracula. Acum stam la protap, apoi mergem cu caleasca, mai tarziu sa vedem caii, poate la echitatie si profitam de aerul curat ai proaspat".

O lasam pe Carmen Serban la Brasov si dam fuga in Teleorman la casa de vacanta a sotilor Magureanu. Ca niste gazde adevarate, ne-au  intampinat cu voie buna si cu masa plina de pe care nu au lipsit friptura de miel, ouale si vestitul drob facut dupa reteta speciala a Veronicai, sotia lui Constantin.
In jurul mesei, alaturi de sotie si copii, la masa artistului s-au aflat si prieteni dragi. Constantin Magureanu a declarat ca nu viseaza la locuri exotice sau la destinatii de relaxare de la capatul lumii. In satucul din Teleorman se simte cel mai bine atunci cand are nevoie de liniste si relaxare.