Iti vine sa crezi ca a nascut patru copii? Heidi Klum A POZAT GOALA. iata ce corp PERFECT are FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:33

Iata ce corp are Heidi Klum la 38 de ani! Superbul fotomodel a pozat goala pentru revista Allure, unde a vorbit si despre despartirea ei de Seal, despre greutatile pe care le-a intampinat in cariera si despre motivele pentru care nu a apelat niciodata la operatiile estetice.

"Am avut vise referitoare la o viata perfecta pe care mi-as fi dorit sa o am insa, dupa cum stiti cu totii astazi, ele nu se implinesc mereu", a spus vedeta referitor la divortul ei.

 

Modelul german a anuntat ca va divorta de Seal, cu care a fost casatorit timp de sapte ani, in ianuarie, veste care a socat lumea de la Hollywood.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 

"Desi am avut impreuna sapte ani foarte frumosi si fericiti, dupa ce ne-am cautat in suflete am decis ca trebuie sa ne separam. AVem un respect profund unul pentru celalalt si continuam sa ne iubim, insa trebuie sa o luam pe drumuri diferite", anuntau cei doi intr-o declaratie comuna.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/heidi-klum-cover-shoot-2-1--445db3b82dbe1a4dae105582eb4ccc56.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/heidi-klum-cover-shoot-7-025df8445081ea077e260f8f155d4f90.jpg
Mai multe poze in galeria foto de mai jos.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.