Ashton Kutcher a uitat-o definitiv pe Demi Moore ! Uite cu cine s-a cuplat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:34

Actorul Ashton Kutcher ar avea o relatie cu o actrita de la Hollywood, cei doi fiind vazuti in ultima vreme de mai multe ori impreuna.

 Cei doi si-au petrecut ziua de duminica cumparand obiecte de mobilier, dupa care cei doi ar fi luat cina la un restaurant din Los Angeles. Ulterior, cei doi s-ar fi intors la casa lui Ashton Kutcher din Hollywood Hills.

Starul serialului "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men"- care s-a despartit de Demi Moore in luna noiembrie 2011- a afirmat ca a avut cateva intalniri agreabile cu Mila Kunis, alaturi de care a jucat in sitcomul "That '70s Show", informeaza femalefirst.co.uk.


Potrivit presei americane, Ashton Kutcher si Mila Kunis au fost vazuti impreuna de mai multe ori si si-ar fi petrecut noptile impreuna in casele lor.

O persoana de la restaurantul la care cei doi au luat cina a declarat: "Ashton o tinea de mana pe Mila(...) Ea arata foarte sexy; a fost cu siguranta mai mult decat o cina intre doi prieteni- a fost o intalnire romantica"
Ashton a fost asociat recent si cu cantareata Rihanna, insa zvonurile privind o eventuala relatie de dragoste intre cele doua staruri nu au fost confirmate.


Actrita Demi Moore, in varsta de 49 de ani si sotul sau, actorul Ashton Kutcher, in varsta de 33 de ani, au anuntat, in noiembrie 2011, ca divorteaza dupa un mariaj care a durat sase ani. Motivul divortului ar fi fost infidelitatea lui Ashton.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.