Iata cum arata o masa regala in ziua de Pasti. Acasa la Printul Paul si Printesa Lia! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:34

De Paste echipa emisiunii Drept la tinta a avut privilegiul sa se afle acasa la printul Paul si printesa Lia, care sarbatoresc impreuna cu fiul lor, Carol Ferdinand.

Micul print are acum doi ani si a invatat deja care sunt traditiile. S-a luat la intrecere cu parintii sai si a castigat la ciocnit de oua. "Cred ca micutului Carol ii place mai mult in acest moment sa se joace cu ele, pentru ca vad ca nu mananca nimic", spune printul Paul. Printisorul este un pic mai pretentios, insa altetele lor mananca preparate traditionale asa ca, de pe masa regala de Paste, drobul nu putea sa lipseasca. Chiar
daca bucatele sunt traditionale, tacamurile cu care printii servesc masa sunt extrem de valoroase. "Tacamurile sunt ale familiei. Au apartinut printului Carol Mircea. Sunt din secolul trecut, cam din 1890. In mod normal scoatem argintaria doar la ocaziile speciale, cum ar fi Pastele sau Craciunul", spune printul Paul. Micutul Carol a primit cadou un iepure, cu care s-a imprietenit imediat, iar printesa s-a jucat cot la cot cu baietelul ei.
Chiar daca era imbracata in haine de gala s-a tolanit pe podea si a fugarit iepurele. Printul Paul si printesa Lia au transmis si un mesaj romanilor, cu ocazia sarbatorilor pascale. "Le doresc tuturor romanilor un Paste fericit, la fel cum avem si noi, cu copiii, cu familia, la biserica, cu oua pictate. Este important sa fim impreuna. Paste luminos sa aveti"

 

Taguri: