Iata unde isi petrece Corneliu Vadim Tudor Pastele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:37

Il vedem mereu agitat, nervos, si totusi liderul PRM isi gaseste mereu linistea intr-un loc drag sufletului sau.

In fiecare an de sarbatori Corneliu Vadim Tudor vine in vizita la Bran, la sora lui. Niciodata pana acum aceasta nu a vorbit despre fratele sau jurnalistilor.

 

Astazi insa si-a deschis sufletul si ne-a povestit despre relatia speciala dintre ea si fratele ei mai mic, nu inainte insa de a ne arata comoara din curtea casei: printesa Sisi, o caprioara.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Dupa

o plimbare de cateva minute prin curte cei doi s-au asezat si au depanat amintiri. Copilul Corneliu Vadim Tudor era mereu langa sora sa, pentru ca aceasta il apara cand facea boacane.

 

La fel de apropiati sunt si acum. Cei doi frati se pregatesc impreuna de Paste. Dar familia liderului PRM este mare si surprinzatoare. Desi nimeni nu s-ar fi asteptat un american si-a facut loc in sanul familiei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.