INCREDIBIL: au facut nunta in postul Pastelui! Florin Salam si Nicolae Guta au intretinut atmosfera VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:37

Jandarmii din Caracal au avut de lucru in Joia Mare, nu pentru ca s-ar fi inghesuit credinciosii la biserica ci pentru a pazi o nunta de tigani.

Samir si Kasandra au facut o nunta ca in povesti. Socrul mic si-a dorit o petrecere de neuitat pentru fiica sa si nu s-a uitat la bani. Numai rochia plina de cristale Swarovski a costat 6.000 de euro.

 

Si, pentru ca spectacolul sa fie complet, i-a adus pe Nicolae Guta si Florin Salam ca sa intretina atmosfera. Pentru ei a vrut chiar sa inchirieze strada.

 

Cum invitatii s-au incins la dans, pe strada au inceput sa se stranga mai multi gura-casca, veniti sa vada marele spectacol, chiar daca nu prea s-au impacat cu gandul ca asista la o nunta in Joia Mare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Pusi pe dantuit, invitatii nu au mai tinut cont ca blocheaza strada, asa ca

mai multe echipaje de jandarmi si politisti au sosit in zona pentru a elibera drumul.

 

Cand s-a vazut cu fortele de ordine la poarta, tatal miresei s-a facut foc si para. De spectacol s-a bucurat toata suflarea din zona, iar unii au vazut un prilej numai bun de a face cativa banuti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.