Nu-ti place viata ta? Afla povestea unui barbat paralizat de la gat in jos si mai gandeste-te! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 08:35

Nu exista persoana pe planeta care sa nu fi simtit pe propria piele ca uneori viata este dificila si ca uneori se intampla sa-ti puna piedici, care sa-ti ingreuneze mersul prin labirintul vietii.

Barry West, un barbat in varsta de 35 de ani este un exemplu in ceea ce priveste pofta de viata. Barbatul a ramas paralizat de la gat in jos, in urma unui teribil accident de masina.

 

Cu toate acestea nimic nu l-a impiedicat sa practice sporturi extreme si din a se bucura de viata mai mult decat un om normal. Astfel, acesta practica parasutismul, abseiling, schiaza.

Acesta practica pana si scuba diving. Barbtul este demn de admiratie si poate fi considerat un model de viata pentru noi toti. 

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Nu este usor sa te trezesti intr-o buna zi, sa-ti dai seama ca efectiv nu te mai poti si misca, dar acest lucru sa nu

fie considerat o piedica in a-ti trai viata asa cum o facea si inainte. Mai jos poti vedea o galerie foto cu momentele in care barbatul a practicat diverse sporturi extreme.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.