Moni a trimis din America... o surpriza! Afla despre ce este vorba

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:37

Duelul lui Iri cu Mr. Pink se incinge. In platoul emisiunii "CanCan TV" au venit doi domni care au dezvaluit adevarul despre iubitul Monicai Gabor.

Ei au spus ca acesta are o inima foarte mare si ca acesta cunoaste toate celebritatile din lumea entertaimentului, mai mult decat atat el este o celebritate.

 

Intrebati daca Mr. Pink este cel surprins de paparazzi revistei Ciao, acestia au spus ca nu se ocupa de imaginea lui si ca nu pot comenta fotografiile.  "Monica si Mr. Pink sunt un cuplu perfect, chiar el a marturisit ca este pentru prima data cand s-a indragostit.

Nu exista limite in ceea ce el ar face pentru ea",.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Unul dintre barbatii trimisi de Monica a povestit faptul ca odata acesta a plecat intr-o calatorie de afaceri insotit de parinti.

Si el a mai adaugat ca a fost foarte surprins de gestul lui Mr Pink. De precizat este faptul ca in ziua plecarii in calatoria de afaceri era si ziua mamei barbatului. Mai mult decat atat parintii au avut si un avion privat la dispozitie.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.