Adele, in topul celor mai bogate tinere vedete britanice!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:38

Sunday Times si-a definitivat lista!

 Multi dintre tineri actori si cantareti britanici s eafla in top, incluzandu-i pe Adele, Robert Pattinson si Daniel Radcliffe, care au avut success rasunator in 2011.

Adele conduce in mod firesc topul celor mai bogate tinere muziciene din Anglia. Cu un album care a fost vandut in peste 18 milioane de exemplare in toata lumea, nu putea decat sa se afle in fruntea clasamentului. A strans o avere de 20 d emilioane de lire sterline si ar fi strans si mai mult daca nu facea o pauza vocala atunci cand a avut probleme cu gatul.

Totpul celor mai bogati muzicieni a fost dominat de femei pana la locul 10.

Insa acelasi lucru nu se poate spune si despre tinerii actori, cu varsta pana in 30 de ani cu cap de afis fiind Daniel Radcliffe si Robert Pattinson. Radcliffe a strans o avere de 54 de milioane de lire sterline, in timp ce Pattinson este invincibil.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.