Varciu face casting in tara pentru “Roata Norocului”. Afla cum poti participa si TU! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 15:44

Liviu Varciu porneste prin tara in cautarea concurentilor spontani si haiosi pentru “Roata Norocului”. Liviu Varciu porneste prin tara, in cautarea concurentilor pentru show-ul “Roata Norocului”, cel mai de succes show-concurs de divertisment din istoria televiziunii.

"Va asteptam la castinguri, sa fiti veseli, spontani si haiosi! Este un spectacol concurs pentru toata lumea! ”, a trasat Liviu Varciu portretul candidatului ideal pentru emisiunea care va incepe in curand la Kanal D.  

Roata Norocului ”, un format international de succes,  este un concurs pentru toata lumea, indiferent de educatie, varsta,  categorie sociala. Oricine a a implinit 18 ani si doreste sa isi incerce norocul invartind celebra Roata este invitat, incepand din 20 aprilie sa participe la castingurile organizate in intraga tara, incepand cu ora 11:00

pana la 20:00, dupa cum urmeaza: 

    • 26 aprilie, Cluj,  Iulius Mall
    • 28 aprilie, Timisoara, Iulius Mall
    • 30 aprilie, Craiova,  Electroputere Parc

 

*preselectiile vor avea loc intre orele 11:00 si  20:00, in locatiile stabilite mai sus.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

In fiecare dintre aceste orase vor avea loc, pe langa interviurile de recrutare a concurentilor pentru emisiunea “Roata Norocului”, evenimente organizate pentru publicul larg.

Astfel, pe intreg parcursul zilei, toti cei prezenti in spatiile special amenajate de Kanal D, fie ca isi doresc sau nu sa se inscrie la concursul televizat,  isi vor putea exersa norocul la Roata, dezlega puzzle-uri de cuvinte si castiga premii instant. 

 

Fanii lui Liviu Varciu isi vor putea  cunoaste indeaproape vedeta preferata si interactiona cu acesta in toate orasele mai sus amintite. 

“Abia astept sa imi intalnesc fanii, sa stau de vorba cu ei, sa ne distram impreuna si sa ii provoc sa isi incerce sansa la.  Ca sa castigi trebuie sa ai un doar un dram de noroc si sa fii perspicace. Nu trebuie sa ai un talent deosebit sau o cultura vasta!  Cine a jucat Spanzuratoarea vreodata sau a dezlegat integrame, cu siguranta se va descurca excelent in emisiune! ”,
a adaugat Liviu Varciu.   

 

“Roata Norocului”, show-ul prezentat de Liviu Varciu, incepe la sfarsitul lunii mai, la Kanal D!