Dormi putin? Afla ca lipsa de somn INGRASA! Vezi cu cat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:39

Ai avut parte de suficient somn in ultima perioada? Daca nu, poate ceea ce vei citi mai jos te va impulsiona sa te culci mai devreme.

Potrivit oamenilor de stiinta, un somn de mai putin de cinci ore si jumatate pe noapte te poate ingrasa cu pana la 6.5 kilograme pe an!

 

Ei spun ca si chiar daca dieta si exercitiile pe care le faci raman aceleasi, schimbarile care se produc in metabolismul corpului in urma lipsei de somn permit kilogramelor sa se depuna.

 

Echipa de cercetatori crede ca aceasta este explicatia pentru care oamenii tind sa se ingrase pe masura ce inainteaza in varsta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Acelasi motiv ar putea explica si de ce oamenii care lucreaza pe turele de noapte, si care se chinuie sa recupereze somnul in timpul zilei, sunt mai predispusi sa ia in greutate.

 

Cercetatorii din Boston au realizat studiul pe 21 de voluntari timp de sase saptamani. Concluzia este ca somnul este important pentru sanatate si ca ar trebui sa dormim noaptea si nu ziua.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.