Credeai ca MENAJERA SEXY exista doar in filme? Uite ce servicii ofera o tanara de 26 de ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2022, 00:40

O tanara din Statele Unite promite clientilor ca le va face casa luna intr-un mod sexy, imbracata doar in lenjerie intima sau deloc.

Melissa Borrett, in varsta de 26 de ani, a inceput afacerea pentru a castiga mai multi bani. Ea cere clientilor 100 de dolari pe ora pentru a le face curat in casa si, la cerere, poate face acest lucru si fara lenjerie pe ea.

 

Tanara a inceput afacerea in februarie. Acum, la doar cateva luni de la deschidere, are alte trei tinere care lucreaza pentru ea. Insa

pe masura ce afacerea creste in popularitate, ea atrage atentia politiei locale.

 

Oamenii legii o ameninta pe tanara cu o amenda de 2.000 de dolari daca va continua pentru ca nu a obtinut autorizatie pentru a desfasura astfel de activitati. Autoritatile fac aceste amenintari desi politica firmei interzice angajatilor si clientilor sa aibe orice tip de contact fizic sau sexual.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Daca

o menajera accepta bani pentru a intretine raporturi sexuale ii vom desface contractul de munca si nu va mai putea lucra pentru firma noastra niciodata", spune Melissa Borrett.

 

In plus, compania interzice desfasurarea de activitati de curatenie nud in fata persoanelor sub 18 ani. Autorizatia de care are nevoie tanara pentru a-si putea continua activitatea costa 650 de dolari pe an si necesita garantii de 5.000

de dolari.

 

Tanara a spus ca va actiona in judecata autoritatile daca acestea ii vor inchide afacerea.