Studenta criminala a devenit oficial doamna Satran! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:39

Imbracate sobru, desi veneau la nunta, rudele lui Carmen Bejan au stat mai mult cu privirea plecata, macinati parca de ganduri negre.

Abia cand s-au apropiat de poarta penitenciarului, chipurile li s-au luminat de bucuria revederii. La scurt timp a aparut si mirele, vesel si emotionat.

Tortul a fost unul mic, simplu, decordat cu o broderie fina, din martipan. Nu etajat, asa cum se obisnuieste la astfel de evenimente.

Rudele lui Claudiu au venit pregatite cu 3 sacose si un geamantan, pline cu haine, mancare, fructe si lenjerie de pat.
Opt litri de suc au fost adusi sa astampere setea mirilor si-a celor 10 nuntasi, dupa platourile incarcate cu fursecuri si prajituri.

In loc de caleasca sau de vreo limuzina, asa cum se obisnuieste, mireasa a ajuns cu masina securizata a închisorii. Carmen Bejan nu a purtat o rochie clasica, alba, ci una albastra, aceeasi din ziua Balului de Absolvire a liceului. Fiind in saptamana mare, s-au cununat civil, nu si religios, asa ca si verighetele le vor lipsi.


La ora 10 punct, iubirea care s-a nascut dupa gratii a fost legalizata. O ora au durat ceremonia, masa si felicitarile. Vizibil afectata de drama care i-a destramat familia, la iesire, mama lui Carmen Bejan nu a schitat nici macar un zambet. In schimb, tatal a plans de bucurie.

Mirele nu s-a aratat. A ramas in penitenciar, alaturi de proaspata doamna Satran, ca sa-si consume casnicia.
In cele 48 de ore pe care si le vor petrece impreuna in camera intima, vor fi intrerupti de trei ori pe zi, cand studenta criminala va primi de mancare.

Carmen Satran si sotul ei, fostul traficant de droguri, nu vor avea parte de prea multa intimitate. Legea e stricta pentru condamnati. In cei 19 de ani, cat mai are de ispasit studenta, au dreptul la doar 144 de intalniri fierbinti.


Visul fetei de-a naste dupa gratii, s-a frant, o data cu decizia curtii de apel timisoara. Carmen Satran o va naste, pe Alyssia, peste doua luni, in penitenciarul Rahova. Apoi, cele doua vor fi mutate, vreme de un an, in Penitenciarul Targsor. Cel mai probabil, fetita va ajunge in grija tatalui, la Pecica. Studenta de la medicina a ajuns in inchisoare dupa ce, acum trei ani, l-a omorat si l-a transat, pe Trifu Shrottu, împreuna cu iubitul ei de-atunci,Sergiu Florea.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.