Cele mai STUPIDE ACCIDENTE de masina pe care le-ai vazut vreodata! GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:42

Cum s-ar putea intampla asa ceva? Aceste fotografii amuzante prezinta o serie de accidente caudate de masini care nu ar fi trebuit sa se intample, insa s-au intamplat.

 Nu exista niciun indiciu de cum accidentul a avut loc, insa, la sfarsit, ceea ce e interesant de descoperit este rezultatul- bizar si amuzant.

De la soferi de camioane care nu au apreciat bine distanta desi ar fi trebuit s-o faca, la masini care au ajuns in pozitii care ar putea bate orice film in care se insceneaza un accident de masina.

Acestea toate sunt de neexplicat si te face sa te gandesti bine la notiunile de sofat deoarece, desigur, se pot intampla foarte multe cu o masina, mai multe decat stii tu.


O masina se poate conduce pe verticala incat poti intra in mall cu ea. Iata o selectie de 10 accidente de masina amuzante ce nu pot fi explicate. GALERIE FOTO

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.