Kristen Stewart ii face zile amare iubitului ei, Robert Pattinson! Uite ce l-a pus sa faca

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 12:40

Kristen Stewart nu il scapa din ochi pe iubitul ei, Robert Pattinson si cum observa ca ceva este in neregula ii atrage atentia.

 Ea l-a pus la dieta dupa ce a observat ca Rob s-a ingrasat in perioada in care nu a mai avut filmari.Stewart care va face 22 de ani peste cateva zile, i-a ordonat lui Pattinson sa mearga la sala.

Dintr-o alta sursa, s-a aflat ca Robert s-a cam lasat dus de val si mananca cheeseburgeri sib ea bere atunci cand nu se afla pe platourile de filmare. Insa el uraste sa mearga la sala, asa ca iubita lui il incurajeaza sa mearga sa faca surf ca sa dea caloriile jos…

Cei doi nu au confirmat niciodata ca sunt
impreuna, insa paparazzi i-au surprins d emulte ori in ipostaze tandre si in afara platourilor de filmare si in calatorii und enu s-au sfiit sa isi arate dragostea. se mai zvoneste ca cei doi actori din Twilight locuiesc deja impreuna.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.