Lady Gaga, MEGA CONCERT in Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 10:55

Starul International, Lady Gaga a anuntat oficial ca va sustine un concert in Romania, anul acesta. Fanii controversatei cantarete o vor putea urmari live pe National Arena pe 16 august.

Lady Gaga a postat pe contul sau de Twitter datele urmatoarelor concerte din Europa, din cadrul turneului "Born This Way Ball". Turneul european al artistei incepe in Bulgaria, la Sofia, pe 14 august, iar dupa show-ul de la Bucuresti, Lady Gaga va canta in Viena pe 18 august, la Vilnius pe 21 august si la Riga pe 23 august. Printre primele orase europene anuntate in turneu se mai numara Londra, Amsterdam, Paris, Milano, Nisa si Barcelona.


Albumului "Born This Way", lansat in 2011 este cel de-al treilea material discografic marca Lady Gaga, dupa "The Fame" (2008) si "The Fame Monster" (2009). In varsta de 26 de ani, Lady Gaga a devenit celebra gratie provocarilor, in special vestimentare.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.