Alexandra Dinu cu un nou look: "La inceput mi-a fost foarte greu in Italia" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 00:05

O celebra blonda s-a vopsit bruneta, iar echipa "CanCan TV" a zburat pana in Italia ca sa vada ce se intampla cu Alexandra Dinu.

"De sase saptamani am inceput filmarile la noua productie pentru care lucrez si sunt foarte obosita dupa cum vezi", a spus Alexandra. CanCan TV a fost alaturi de Alexandra Dinu pe platoul de filmare pentru a vedea cum decurge o zi din viata ei, in Italia.

 

Pentru acest rol actrita a fost nevoita sa faca o schimbare radicala de look, adica a renuntat la blond in favoarea satenului inchis.

Desigur, ea a marturisit ca s-a obisnuit foarte greu cu aceasta schimbare, dar a adaugat ca este in stare de absolut orice pentru un rol. Cu toate acestea Alexandra spera sa nu fie nevoita sa se ingrase foarte mult pentru un rol deoarece nu stie cat de usor i-ar fi sa slabeasca din nou.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Cand

m-am casatorit cu Adrian era doi copii. Nu mai stiu ce m-a impresionat la el prima data, a trecut prea mult timp. Nu stiu daca am inteles exact ce mi se intampla. Nu regret casnicia cu Adi Mutu, nu am ce sa-mi reprosez. Bineinteles ca am facut greseli, dar nu si in casnicie"
, a povestit Alexandra in interviul acordat in exclusivitate pentru "CanCan TV", a mai adaugat fosta doamna Mutu.

 

Alexandra a spus ca fiul ei are o prietena. "O fata l-a cautat pe Mario pe telefonul meu. cei doi isi scriu scrisori si vorbesc la telefon, il cauta insistent", a mai spus Alexandra.

Aceasta a spus ca in momentul de fata este logodita, pe acesta l-a cunoscut pe platoul de filmare si imediat dupa acest moment am iesit la masa si am inceput sa ne cunostem incetul cu incetul.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.