Andrei Chiliman nu mai conduce organizatia PNL Bucuresti. Afla motivul!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 16 nov 2020, 09:10

Luni, conducerea PNL a decis inlocuirea lui Andrei Chiliman la sefia organizatiei PNL Bucurest, iar Eugen Nicolaescu a fost numit interimar la conducerea filialei, conform Mediafax.ro.

Cu toate acestea Andrei Chilima ramane in continuare candidatul PNL pentru un mandat la Primaria sectorului 1, iar in perioada urmatoare se va concentra pe campania electorala. Neintelegirele PSD referitoare la candidatul USL pentru Primaria Sectorului 6 au dus la decizia inlocuirii lui Chiliman.

 

De asemenea, in sedinta Biroului Politic Central al PNL s-a mai decis si inlocuirea presedintelui interimar al filialei liberale de la sectorul 2, Dan Cristian Popescu, cu Adrian Neacşu, precum si a liderului filialei de la sectorul 4, Geani Dinu, cu Daniel Chiţoiu.

Neacsu si Chitoiu vor avea si ei mandate interimare, au precizat sursele citate.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Deciziile urmeaza a fi validate si in sedinta Consiliului National Executiv al PNL care urmeaza sa se desfasoare dupa sedinta BPC.

 

Sursa: Mediafax.ro