NU O SA-TI VINA SA CREZI ce secret ascund aceste tinere! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:45

Tinerele din fotografia de mai sus par niste adolescente normale. Brynne, Tess si Savannah merg la cumparaturi, practica artele martiale si canta.

Insa ele mai fac un lucru la care probabil nu te-ai fi asteptat: exorcizeaza oamenii care spun ca sunt posedati de demoni.

 

"Suntem niste fete normale care fac un lucru extraordinar pentru Dumnezeu. Dupa ce vei asista la o exorcizare facuta de noi vei pleca fara niciun dubiu", spun ele.

 

Brynne este considerata partea dura a grupului in timp ce Savannah, in varsta de 20 de ani, este partea blanda.

Tess, care are 17 ani, este undeva pe la mijloc, putand fi atat agresiva cat si calma atunci cand se lupta cu entitatile demonice.

 

"Suntem parte a unui razboi in fiecare zi. Satana ne uraste. Noi stim cine e inamicul, pe cine ataca si cum sa ne impotrivim lui", mai spun fetele.

 

Exorcizarea este o traditie de familie pentru Brynne, al carei tata, reverendul Bob Larson, sustine ca a efectuat mai mult de 10.000

de exorcizari in ultimii 30 de ani. Multe dintre actiunile lui au fost postate si pe YouTube, unde au castigat rapid popularitate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

Reverendul considera ca 50% din populatie este afectata de demoni intr-un fel sau altul. Bob

Larson antreneaza grupul de fete timp de mai multe de ore in fiecare saptamana. Adolescentele au realizat deja zeci de exorcizari iar Tess este considerata a fi experta in identificarea celor demonizati.

 

Adolescenta spune ca a vazut primul demon si a realizat prima ei exorcizare la varsta de 15 ani. Atunci ea a ajutat un prieten care "se plangea de dureri de cap inexplicabile".

 

Sesiunile de alungare a demonilor realizate de fete nu sunt insa gratuite.

"Trebuie sa finantam cumva activitatea noastra", spun ele.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.