Madalina Ghenea: "Frumusetea poate fi un handicap in actorie" Dezvaluiri incendiare la “D- Paparazzi”!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:46

Duminica, 8 aprilie, Adelina Pestritu va asteapta la o editie speciala “D-Paparazzi”, la Kanal D.

Incepand cu ora 19.45, veti putea afla secrete din viata celebrului model de origine romana, Madalina Ghenea, dar si ce declara Sylvia acum cateva luni despre presupusul amant.

Madalina Ghenea vorbeste in premiera intr-un interviu realizat de Christian Stan, la Milano, despre frumusete, sacrificiile pe care trebuie sa le faca pentru actorie, dar si despre locurile preferate. Este considerata una dintre cele mai dorite femei din lume, insa crede ca frumusetea poate fi un defect in cariera actoriceasca.
Nu ma consider o femeie frumoasa! Frumusetea poate fi un handicap in actorie!” a marturisit aceasta. Duminica, 8 aprilie, la “ D-Paparazzi ” veti putea afla si daca tanara actrita ar accepta sa apara nud intr-un film: “Niciodata sa nu spui niciodata. Nu stiu daca as folosi o dublura pentru ca nu prea are sens. In momentul in care accepti un rol trebuie sa iubesti acel personaj”.
Cariera de model a purtat-o prin toate colturile lumii, insa sufletul ii ramane mereu acasa: “Iubesc Romania, iubesc romanii si normal, locul meu preferat ramane acasa” a declarat Madalina Ghenea pentru “D Paparazzi”.

Intr-un interviu acordat acum cateva luni, cantareata Sylvia povestea glumind ca are un amant. Intrebata daca e bun amantul ei, aceasta nu s-a sfiit sa recunoasca zambind: “Da, e bun, sincer.
Toata lumea zice ca e bun! E un div, la fel ca mine!”.

Asadar, nu ratati o noua editie “ D-Paparazzi ” prezentata de Adelina Pestritu, duminica, 8 aprilie, incepand cu ora 19.45, la Kanal D.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.