Jennifer Lopez valoreaza intr-o zi 2.1 milioane de dolari. Afla cum e posibil!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:46

Jennifer Lopez a uimit recent si nu printr-o tinuta sexy asa cum si-a obisnuit publicul, nici prin machiaj extravagant, ci printr-o bijuterie care valoreaza cat o casa.

Inelul cu un diamat galben purtat de cantareata valoreaza 2,1 milioane de dolari si are 18 karate. In curand acesta va fi disponibil si pe site-ul casei de bijuterii care a ales-o pe jennifer sa le poarte superba bijuterie.

Piatra a fost adusa din Africa si dupa ce a fost gasita a fost dusa la New York unde expertii au sculptat-o si au slefuit-o, pregatind-o pentru a fi certificata de Institutul Geologic din America.


Diamantele colorate sunt destul de rare, mai ales de asemenea dimensiuni. Asa ca dupa ce a fost perfectionata, bijutierii au ales sa o monteze in lemn de mahon. Si apoi a fost adusa la L.A unde a fost purtata cu mandrie pe degetul mainii drepte de catre Jennifer Lopez.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.