Andreea Marin, IN EXTAZ la un eveniment caritabil. Vezi de ce VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:46

V-ati fi gandit vreodata ca o veti vedea pe zana surprizelor atat de fermecata de muzica? Exista o explicatie: la microfon era chiar sotul. Unde mai pui ca acesta a si declarat public cat de mandru e de sotia lui.

Stefan Banica spune ca o sustine pe Andreea in tot ce face, mai ales cand e vorba de proiecte caritabile. "Sunt mandru ca face acest lucru de ani de zile", a spus el.

 

Revenind la viata de zi cu zi, Stefan recunoaste ca programul nu-i permite sa fie alaturi de familia sa foarte des. Cu Violeta petrece tot mai putin timp din cauza concertelor. Tocmai de aceea, cu ocazia sarbatorilor pascale, cantaretul si-a luat o bine meritata vacanta si va petrece Pastele alaturi de Andreea si fiica lui.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Si daca tot ii vedem atat de rar pe cei doi impreuna, n-am putut sa trecem cu vederea schimbarea de look a Andreei. Sa

renunte ea la tinutele de gala cu care deja ne obisnuise si sa imbrace o tinuta masculina, fara tocuri? Sau nu a vrut sa-l puna pe Stefan intr-o postura incomoda cand a urcat pe scena alaturi de el?