Ancheta la Baia Mare dupa ce patru copii S-AU INTOXICAT CU CLOR la un bazin de inot VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:47

A inceput ancheta in cazul celor patru copii cu varste intre 9 si 11 ani care au ajuns in stare foarte grava la spital dupa ce au fost intoxicati cu clor intr-un bazin de inot.

Copiii erau la antrenamente in momentul in care in sala s-a simtit un puternic miros de clor si patru dintre micii inotatori au simtit cum cad de pe picioare ca secerati. Se pare ca totul s-a produs dupa ce unul dintre muncitorii aflati la subsolul imobilului a incercat sa curete instalatia.

 

Clorul folosit la dezinfectarea bazinului, in combinatie cu alte substante, poate fi extrem de periculos pentru sanatatea oamenilor.

Imediat ce substanta a fost varsata, vaporii toxici au intrat pe sistemul de ventilatie, si de aici in aerul din incaperea in care se afla bazinul.

 

Aerul a devenit irespirabil, iar antrenorii i-au scos pe micuti afara. Daca micutii ar fi lesinat in timp ce se aflau in bazin ar fi fost o adevarata tragedie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Micutii au fost transportati de urgenta la spital. In acest moment doar unul a mai ramas internat la spital. Administratorii bazinului isi mentin nevinovatia. La fata locului au sosit si mai multe echipe de la criminalistica pentru a vedea exact ce s-a petrecut.

 

Nu este pentru prima data cand copiii care fac inot la baza sportiva ajung la spital. In urma cu aproximativ o luna doi copii au ajuns cu taieturi dupa ce s-au accidentat in scarile din interiorul bazinului, asta in conditiile in care atat instalatia, cat si interiorul, au fost renovate de curand. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.