Traditii si cultura populara la Targul de Pasti al Bucurestilor! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 07:05

Targul de Pasti al Bucurestilor va avea loc pe data de cinci pana pe opt aprilie si va reuni mestesugari din mai multe colturi ale tarii, produse si obiecte specifice portului popular roman.

Fiind un eveniment dedicat sarbatorii pascale, vizitatorii vor avea ocazia sa descopere traditii si produse specifice din mai multe zone ale tarii (muntenia, ardeal, moldova si dobrogea).

Pe langa zonele etnografice si cea dedicata cadourilor, in cadrul targului este delimitata si o alta zona numita “Romania se intoarce acasa” rezervata ong-urilor si celor implicati in antreprenoriatul social, care participa gratuit. In aceasta zona vizitatorii au posibilitatea de a gasi proiecte ale societatii civile in care se pot implica si pot sprijini asociatiile achizitionand produsele prezentare pentru vanzare sau participand la unul dintre atelierele de la standul lor.


Targul de Pasti al Bucurestilor este un eveniment cultural deosebit ce va aduna peste 60 de artisti din toata tara.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.