O fetita din Columbia a devenit mama la doar zece ani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 06:55

O fetita de numai zece ani din Columbia a devenit cea mai tanara mamica din lume. Ea a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Nasterea la o varsta atat de frageda a uimit lumea medicala si a iscat o serie de controverse atat in plan local, cat si international.

Copila este membra a unui trib de bastinasi din peninsula La Guajira. Fetita a nascut prin cezariana. Cand s-a prezentat la spital avea 39 de saptamani de sarcina. Depasise usor termenul si avea mari dureri abdominale din cauza contractiilor. Era plina de sange si plangea. In ciuda riscurilor, din cauza varstei fragede, medicii au hotarat sa o opereze imediat. Mama si fetita nou nascuta sunt acum in afara pericolului.

Politia din Columbia nu va face o ancheta deoarece tribul Wayuu din care face parte fetita, se bucura de o oarecare autonomie.
Legea le permite sa-si conserve mostenirea culturala si traditiile. Se stie ca femeile din acest trib devin mame inca din adolescenta. Nu se scunoaste cine este tatal copilului. Unii cred ca ar fi vorba despre un adolescent in varsta de 15 ani, altii spun ca tatal copilului este un barbat de 30 ani, apartinand tribului Wayuu. Exista, insa, organizatii din Columbia care vor ca legea sa nu mai fie asa de permisiva.


Desi cazul este socant, fetita de zece ani din Columbia nu detine recordul pentru cea mai tanara mamica din lume. Acesta ii aprtine unei doamne din Peru, acum in varsta de 78 de ani, Lina Medina. Ea a dat nastere primului sau copil, la scurt timp dupa ce a implinit 5 ani.

Urmareste in fiecare miercuri de la 21:00, emisiunea "Mama din intamplare" unde vei descoperi povesti despre adolescenti care devin parinti!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.