Marius Moga: "Inca o mai iubesc pe Iulia"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:47

Denumit "Micul Mozart", Marius Moga vrea sa devina "Mare"! In America, bineinteles, unde si-a propus sa dea lovitura ca si compozitor. Dupa o perioada lunga de incercari si tatonari, se pare ca norocul incepe sa-i surada compozitorului. Trupa Maroon 5 a inregistrat o piesa compusa de Moga.

O mica victorie, a spus cu modestie compozitorul! Stie ca pentru a ajunge unde si-a propus este nevoie de multa muzica. Marius Moga a declarat la "CanCan TV" ca muzica va ramane pasiunea lui. In ceea ce priveste viata sentimentala, Marius Moga a declarat ca este singur. Relatia lui cu Iulia Vantur s-a incheiat de aproape un an. Cei doi sunt inca in relatii cordiale si mai vorbesc din cand in cand.

Chiar daca s-au despartit si nu mai exista sanse de impacare, Marius Moga a recunoscut ca inca o mai iubeste pe Iulia. Va fi mereu speciala pentru el.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.