STIREA ZILEI: s-au inghesuit si s-au ales cu capetele sparte pentru un bon de 50 de lei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2022, 13:48

Lupte grele in fata primariei din Neamt. Sute de oameni s-au calcat in picioare sa prinda un tichet cadou in valoare de 50 de lei.

Ca sa fie siguri ca vor prinde tichetul norocos oamenii s-au asezat la coada inca de azi noapte. In toata imbulzeala o batrana s-a ales cu capul spart. A fost dusa la spital dar de acolo femeia a venit glont inapoi la coada de la tichete.

 

Femeia spune ca va uita de toata durerea de cap cand se va vedea cu banii in mana. Asa va putea cumpara ceva pentru masa de Pasti.

Nu e singura care spune ca va iesi din foame cu banii acestia.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

Reprezentantii primariei sustin ca in zilele urmatoare vor imparti 13 mii de tichete sociale familiilor sarace si persoanelor care au venituri mai mici de 700 de lei.

 

In ciuda apelurilor, sase politisti au reusit cu greu sa mentina ordinea. Dupa inghesuiala de azi, de maine numarul fortelor de ordine se va mari.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.