Sustine ca a fost ingropat de viu: "M-au pus sa-mi sap groapa singur!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:47

O poveste cum numai in filmele cu mafioti mai vezi. Victor Colceag, din comuna Gradistea, spune ca a fost sechestrat si chinuit tocmai de prietenii lui, la comanda viceprimarului din comuna. Asa ca o plimbare ca intre prieteni s-a transformat intr-o experienta ingrozitoare.

"Suntem prieteni de multi ani. M-au invitat pe mine in masina si de aici am zis ca mergem la Bucuresti. Cand am ajuns la Ciornuleasa in padure vreau sa va spun ca eu m-am simtit amenintat si privat de libertate si le-am cerut ca sa cobor din masina. Ei mi-au zis<>. Eram disperat, nu stiam ce sa fac. M-au pus sa-mi sap groapa singur, m-au bagat in groapa ca intr-un mormant si au pus pamant peste mine", spune Victor Colceag.
href="http://dreptlatinta.kanald.ro/_pr3ssw0rd/wp-content/uploads/2012/04/ingropat-ok.flv">
Desi barbatul sustine ca prietenii lui l-au sechestrat el il acuza pe viceprimarul comunei pentru organizarea actiunii. "Domnul viceprimar din comuna Gradistea si cu doamna sunt autorii morali ai acestei intamplari groaznice", spune el. Victor Colceag sustine ca a impartit in comuna ziare pentru viceprimar si de aici ar fi pornit intreaga poveste. "Am dat niste ziare, m-a platit, dupa aceea dansul mi-a spus, sub un fel de amenintare <>.
Eu am venit intr-o seara, domnul primar m-a invitat, eu am intrat in primarie. A doua zi ei au aflat ca eu am fost acolo"
, mai spune Victor Colceag. Contactat telefonic, viceprimarul comunei, Constantin Corbu, sustine ca nu a avut nicio implicare in povestea lui Victor Colceag si ca este vorba doar de jocuri politice murdare. In scena intra si primarul comunei, Alexandru Boboc, care a fost sa vada cu ochii lui locul unde Victor Colceag sustine ca a fost chinuit.
"Am mers cu el cu masina la locul unde mi-a si indicat clar ca este o groapa si ca ar fi fost ingropat acolo de viu. Cand am vazut urme la fata locului, tigari si multe alte celofane cu care el zice ca ar fi fost legat", spune primarul. In timp ce Vicor Colceag cere sa i se faca dreptate multi spun ca ar fi vorba despre o inscenare politica si asta pentru ca se apropie campania electorala. Politis
>. Eram disperat, nu stiam ce sa fac. M-au pus sa-mi sap groapa singur, m-au bagat in groapa ca intr-un mormant si au pus pamant peste mine", spune Victor Colceag. Desi barbatul sustine ca prietenii lui l-au sechestrat el il acuza pe viceprimarul comunei pentru organizarea actiunii. "Domnul viceprimar din comuna Gradistea si cu doamna sunt autorii morali ai acestei intamplari groaznice",
spune el. Victor Colceag sustine ca a impartit in comuna ziare pentru viceprimar si de aici ar fi pornit intreaga poveste. "Am dat niste ziare, m-a platit, dupa aceea dansul mi-a spus, sub un fel de amenintare<>. Eu am venit intr-o seara, domnul primar m-a invitat, eu am intrat in primarie. A doua zi ei au aflat ca eu am fost acolo", mai spune Victor Colceag. Contactat telefonic, viceprimarul comunei, Constantin Corbu, sustine ca nu a avut nicio implicare in povestea lui Victor Colceag si ca este vorba doar de jocuri politice murdare. In
scena intra si primarul comunei, Alexandru Boboc, care a fost sa vada cu ochii lui locul unde Victor Colceag sustine ca a fost chinuit. "Am mers cu el cu masina la locul unde mi-a si indicat clar ca este o groapa si ca ar fi fost ingropat acolo de viu. Cand am vazut urme la fata locului, tigari si multe alte celofane cu care el zice ca ar fi fost legat", spune primarul. In timp ce Vicor Colceag cere sa i se faca dreptate multi spun ca ar fi vorba despre o inscenare politica si asta pentru ca se apropie campania electoral>. Eu am venit intr-o seara, domnul primar m-a invitat, eu am intrat in primarie. A doua zi ei au aflat ca eu am fost acolo", mai spune Victor Colceag. Contactat telefonic, viceprimarul comunei, Constantin Corbu, sustine ca nu a avut nicio implicare in povestea lui Victor Colceag si ca este vorba doar de jocuri politice murdare. In scena intra si primarul comunei, Alexandru Boboc, care a fost sa vada cu ochii lui locul unde Victor Colceag sustine ca a fost chinuit. "Am mers cu el cu masina la locul unde mi-a si indicat clar ca este o groapa si ca ar fi fost ingropat acolo de viu. Cand am vazut urme la fata locului, tigari si multe alte celofane cu care el zice ca ar fi fost legat"

 

Taguri: