Apocalipsa in Liga lui Mitica! DNA vrea sa puna sechestru pe bunurile LPF VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 06:35

Procurorii DNA au cerut punerea sechestrului pe sediul si bunurile LPF pana la solutionarea cazului Craiova.

Mitica Dragomir nu s-a aratat ingrijorat la inceput, chiar i-a luat in ras pe procurori. "Ma duc sa cumpar cafea si ceai sa-i primesc asa cum trebuie", a spus initial seful LPF.

 

Lucrurile au luat insa o turnura serioasa si Dragomir a inceput sa ameninte. "Se vrea distrugerea fotbalului. Daca se pune sechestru nu vom mai vedea meciuri la televizor. Sponsorii vor fugi. E sfarsitul!", ameninta Mitica.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Procurorii nu s-au lasat impresionati si vor sa solutioneze cazul Craiova, in care Adrian Mititelu invoca pagube de peste 40 de milioane de euro in urma dezafilierii Stiintei. Nici

sefii LPF nu s-au lasat mai prejos si anunta ca Mititelu e cel care trebuie sa bage mana in buzunar.

 

"Liga este cea pagubita in tot acest litigiu pentru ca prin ingineriile financiare ale domnului Mititelu a infiintat o societate prin care a luat licenta si alta societate prin care lua drepturile TV. Deci hotul striga hotii", a declarat avocatul LPF.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.