INTERVIU EXCLUSIV - Cove: "As face orice operatie estetica daca ar fi necesara". Crezi ca si-ar lasa iubita sa se opereze?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 06:15

Cove, confidentul femeilor intr-un show-concurs de angergura, "Mireasa 90 60 90", a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.kanald.ro. Prezentatorul a dezvaluit ce parere are despre operatiile estetice si in ce conditii ar apela la astfel de interventii chirurgicale. Show-ul "Mireasa 90 60 90" va fi difuzat in curand, la Kanal D!

1. Care este cea mai mare nebunie pe care ai facut-o vreodata sau pe care vrei s-o faci?

 

  "De felul meu am fost destul de cuminte, pentru ca foarte multe prostii le-am facut in copilarie; atunci cand mi se spunea sa nu fac ceva, cu siguranta aia faceam. Am daramat tot ce se putea darama prin casa, am distrus mobilierul, electrocasnicele, etc.

Dupa care, spre adolescenta am devenit mai cuminte, iar acum nu as putea spune ca exista vreo nebunie pe care as vrea sa o fac. Sincer, soarta m-a impins de la spate, am fost trimis sa fac armata la parasutisti, nu mai vreau alte nebunii", a spus Cove.  

 

2. Ai apela la operatii estitice, botox, liposuctie daca ai considera la un moment dat ca ai nevoie? 

 

"Imi este destul de greu.

Daca as avea curaj, as spune da, de principiu as face orice interventie daca ar fi necesara. Ceea ce m-ar determina acum si poate si atunci sa spun «Nu» este lipsa de curaj. Orice interventie presupune un risc si, in general, am cautat sa ma feresc de durere. Nu vreau nici macar la un degetel sa ma zgarii prea tare, ca ma doare. Asta e, sunt barbat!
".

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

3.

Te-ar deranja sau ai accepta ca iubita ta sa apeleze la chirurgia plastica ? 

 

"Daca si-ar dori cu adevarat asta, daca ar fi neaparat nevoie si daca odata ce ar apela la o astfel de interventie s-ar simti mai bine, nu m-ar deranja deloc", a mai punctat in final prezentatorul in EXCLUSIVITATE pentru www.kanald.ro.

Show-ul" Mireasa 90 60 90" va fi difuzat in curand, la Kanal D!

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.