O fetita din India, abandonata la nastere dupa ce moasele au incurcat bebelusii

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 05:50

Intr-o maternitate din India, moasele au incurcat la nastere doi nou nascuti.

Bebelusii, un baiat si o fetita, s-au nascut in aceeasi zi, la aceeasi sectie. Din greseala moasa a incurcat parintii. Incidentul a iscat un adevarat scandal la spitalul Umaid din orasul Jodhpur. Ambele familii pretind ca baietelul este al lor. Cel mai trist este faptul ca fetita a ramas abandonata in spital din 25 martie, data la care s-a nascut.

Familiile asteapta rezultatul testelor genetice. Medicii le-au sfatuit pe cele doua mame sa ramana internate alaturi de bebelusi.
Insa, baietelul a fost luat deja de presupusa lui mama. Femeia sustine ca ea este cea care a dat nastere unui baietel. Cealalta mama a lasat fetita la maternitate. Si ea sustine ca a dat nastere unui baietel.

Aceasta drama reflecta mentalitatea societatii din India cand vine vorba de conditia femeii. Nasterea unei fete este privita ca o povara pentru parinti. Pentru a le marita au nevoie de zestre.
Nasterea unui baiat echivaleaza cu prosperitate. Acesta va munci si isi va ajuta parintii la batranete. Fetele nu au voie sa munceasca decat in gospodarie. Majoritatea nu sunt educate decat in spirit religios.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.