Pepe si Raluca, cel mai vanat cuplu al momentului

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 05:40

Latin loverul Pepe si viitoarea lui sotie, Raluca Pastrama, au fost surprinsi de reporterii "CanCan TV" intr-un restaurant de fite. Cuplul intentiona sa ia o cina romantica in doi, dar paparazzi le-au dat planurile peste cap.

Presa tabloida vrea sa afle cat mai multe detalii despre cununia lui Pepe cu Raluca Pastrama. Evenimentul va avea loc peste doar cateva saptamani, pe 18 aprilie cand Raluca isi va sarbatori si ziua de nastere. Pepe a declarat ca nu au stabilit unde va avea loc petrecerea, dar cel mai probabil va fi ceva restrans, in familie. Raluca este insarcinata in 5 luni si o saptamana. Relatia lor a inceput in iunie anul trecut.

Nu s-au aruncat de la inceput intr-o relatie, au vrut sa se cunoasca cat mai bine. Mai ales ca Pepe avea la activ un divort cu nabadai. La scurt timp dupa ce au realizat ca sunt facuti unul pentru celalalt, cei doi indragostiti s-au mutat impreuna. 

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Pepe

a dezvaluit ca Raluca nu a fost usor de cucerit. Dar a meritat! Ea este cea care face cat o suta de femei. Aparitia copilului i-a facut sa facut sa-si doreasca si mai tare sa devina o familie. Desi si-au ales nasii, nu se gandesc inca la nunta. Asteapta mai intai nasterea copilului. Raluca nu are deocamdata emotii cand vine vorba despre nastere, dar isi face griji ca orice viitoare mamica.
Pepe a motivat ca nu s-a grabit sa divulge presei schimbarile majore din viata lui deoarece este superstitios. Dar acum ca sarcina viitoarei sale sotii decurge in regula, Pepe poate spune ca este cu adevarat fericit. Mai ales ca Raluca nu are pofte specifice gravidelor. Ceea ce nu stiau tabloidele este faptul ca Pepe este primul barbat din viata Raluca." Primul si ultimul", a adaugat Pepe cu mandrie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.