Romii, in batalia de la Sadova! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:48

Mai ceva ca pe campul de lupta.

Barbatul din imagini, de exemplu, se vede ca e gata de atac. Intr-o mana tine o piatra, iar in cealalta are pregatita o bata. La adapostul casei, cei care-au filmat intreaga scena spun ca, de frica, au baricadat usa cu o masa si cu mai multe scutere.

Aveau toate motivele sa se teama. De suparare ca n-au putut intra peste ei, ceilalti romi, adica rudele, au lovit in tot ce-au nimerit si au distrus terasa.


Astfel de scene, ce amintesc mai degraba de traditionala bataie de la Ruginoasa, s-au petrecut in plina strada, si nu pentru prima oara. Cele doua familii sunt in razboi de mai bine de un an. Membrii unuia dintre clanuri au cumparat un teren care le-a facut cu ochiul si celorlati. Iar de aici a rabufnit totul! Nici "forul suprem" al tiganilor nu a putut face pace ei. De fiecare data cand se intalneau ieseau scantei.


E a cincea oara cand romii mai sa se omoare pentru limba de pamant. Bataia de la Sadova s-a-ncheiat cu arestari in ambele tabere. Sase romi au fost incatusati si dusi dupa gratii, pentru 29 de zile.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.