Matilda Pascal Cojocarita: "Am divortat pentru ca am fost lovita"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:49

Cantareata de muzica populara, Matilda Pascal Cojocarita a povestit in cadrul emisiunii "CanCan TV" despre motivele care au indemnat-o sa divorteze de primul sot.

Artista s-a casatorit prima data in 1980 cu un barbat care desi o admira, orgoliul nu i-a ingaduit sa-si spuna ca frumoasa si talentata. Matilda Pascal Cojocarita a declarat ca fostul ei sot era agresiv si avea o doza de rautate pe care nu i-a inteles-o niciodata. Era agresiv si obisnuia sa o loveasca.

Din prima casatorie, Matilda Pascal Cojocarita are un baiat. Cand a simtit ca nu mai poate suporta, a ales sa divorteze.

Artista a marturisit ca nu le-a spus parintilor mult timp adevaratul motiv al despartirii de primul sot. Chiar daca i-a fost greu, acum prefera sa isi aduca aminte doar de momentele frumoase. Matilda Pascal Cojocarita este casatorita in prezent cu violonistul Stefan Cigu. Cei doi locuiesc la Bistrita alaturi de cei trei copii, baiatul Matildei din prima casnicie si cei doi copii ai violonistului dintr-o casatorie anterioara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.