Adrian Minune vrea sa se mute la tara! Vezi cum se pregateste de Paste VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:50

Adrian Minune a intrat in direct in cadrul emisiunii "Drept la tinta", insa de aceasta data nu din platoul emisiunii, ci de la tara cu fan, oi, capre.

"Eu chiar daca m-am nascut in Bucuresti, cel mai fericit sunt cand vin la tara, iar copilaria aici mi-am facut-o. Drept pentru care in viitorul apropiat o sa ma trag tot la  Stefanesti, la casa batraneasca", a povestit Adrian Minune.
Artistul s-a arata foarte incantat de posibilitatea de a locui la tara si de a creste gaini, dar deocamdata viata lui este destul de agitata deaorece nu este usor sa fii cantaret. El
nu a fost singur in ograda ci alaturi de el a fost si fiul lui pe nume Adrian. Intrebat daca ii place viata la tara acesta a raspuns afirmativ, in ciuda faptului ca nu prea a fost adus in zona rurala.
Urmareste materialul video prezentat in cadrul emisiunii "Drept la tinta" si vezi cum se pregateste Adrian Minune de Paste.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.