Andreea Marin, mai SEXY decat de obicei. Uite ce tinute poarta vedeta in ultima vreme VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:51

Cand spui Andreea Marin mai toata lumea se asteapta sa o vada pe zana buna a surprizelor de odinioara, cu vocea calda care exprima de fiecare data eleganta si rafinament mai ceva ca la curtea regala si mereu gata sa le sara in ajutor celor nevoiasi.

Insa ce se intampla atunci cand zana buna se transforma in zana sexy, si devine ea insasi o surpriza? Cum se face ca Andreea Marin, chiar in postul Pastelui, simte nevoia sa-si exprime feminitatea tocmai la un bal de caritate? 

 

Cert este ca zana surprizelor stie cum sa-si mentina popularitatea. Putin mai tarziu, la acelasi eveniment, zana a simtit presiunea celor care o priveau insistent si uimiti de aparitia ei indrazneata, asa ca si-a schimbat tinuta.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Nici la un alt eveniment Andreea Marin nu a fost prea cuminte. In timp ce ne dadea un interviu zana si-a lasat la vedere un obiect vestimentar pe care doar Stefan Banica Junior il vede.

 

La lansarea DVD-ului trupei Vunk fosta prezentatoare TV a purtat o rochie extrem de eleganta dar imbracamintea i-a jucat feste si i-a scos la iveala sutienul de culoare crem. Zana insa nu a sesizat nimic din toate acestea la inceput, insa ulterior si-a aranjat tinuta.