CONCURS: Cele mai amuzante bancuri!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:51

Pentru ca suntem la inceputul lui aprilie, o luna care debuteaza cu o sarbatoare care ne aduce aminte sa zambim pentru lucrurile simple si amuzante din vietile noastre, ne-am gandit sa dedicam aceasta saptamana rasului!

Poate cea mai la indemana modalitate de a face pe cineva sa zambeasca este o gluma bine spusa, un banc amuzant pe care si tu l-ai auzit la randul tau si te-a binedispus intreaga zi! Saptamana aceasta vrem sa aflam de la tine care este bancul care ti-a placut cel mai mult si pe care nu pierzi nicio ocazie sa il repeti cunoscutilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Kanal D Romania si sa ne lasi un comentariu la acest post cu bancul tau preferat!

Kanal
D va desemna castigatoare 5 comentarii, in urma tragerii la sorti. Am pregatit pentru voi 5 tricouri personalizate Kanal D Romania!

Concursul se va incheia în data de 6 aprilie, ora 18:00, castigatorii urmand a fi anuntati in aceeasi seara. Mai multe detalii gasesti in Regulamentul concursului

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.