Ai fost pacalit de 1 Aprilie? Iata cateva farse care au facut istorie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 22:45

In cinstea zilei de 1 Aprilie ti-am pregatit un top cu cele mai tari pacaleli, realizate la nivel international.

Incepem cu un documentar realizat in 1957 de catre BBC despre spaghete care cresc in copaci. La vremea aceea, banalele spaghete erau o delicatesa in Marea Britanie. Se consumau in special la restaurant si erau comandate de catre clasele privilegiate. Asa ca multi fermieri britanici au privit cu mult interes documentarul despre spaghetele care cresc in copaci, gandindu-se cum ar putea sa planteze si ei copacul minune.



Un alt clip, semnat tot BBC, dar de data aceasta realizat in 2008, vorbeste despre o specie de pinguini cu totul speciala.
Pinguinii zburatori. Acestia migreaza spre tarile calde cand vine iarna la Polul Nord. Asa zisa descoperire i-a lasat pe multi cu gura cascata. Telespectatorii au ramas fascinati de mirajul imaginilor prelucrate pe computer, majoritatea luand totul ca atare chiar daca la final se specifica a este o reclama pentru aplicatia BBC Iplayer.



Producatorul de mobila IKEA le-a jucat de asemnenea, cumparatorilor o festa. Intr-un clip haios, lantul de magazine anunta inventarea unui scaun special pentru a hrani cainii.
Detinatorii de animale de companie au ramas dezamagiti cand au aflat ca totul fusese o gluma.



Burger King a anuntat in 1998 ca a pregatit un sandvis care poate fi consumat doar de stangaci. Si asta pentru ca aceasta categorie de persoane sa nu se mai simta defavorizata. Noul sandvis le promitea stangacilor o apucare eficienta, printr-o rotatie de 180 grade.