Actrita Olga Tudorache, internata de urgenta. I s-a facut rau pe scena VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 22:50

Actrita Olga Tudorache a suferit un accident vascular tranzitoriu, nu au aparut complicatii de la momentul internarii, a declarat, luni dimineata, directorul Spitalului Elias, dr. Dana Safta.

Olga Tudorache juca, duminica seara, in spectacolul "Peste cu mazare" al Teatrului Metropolis, cand i s-a făcut rau pe scena, informeaza Mediafax. Colegii ei au chemat imediat salvarea, iar spectacolul a fost intrerupt. Actrita a fost transportată la spitalul Elias din capitala.

Actrita Olga Tudorache are o cariera in teatru de peste 50 de ani. Pe scena Nationalului bucurestean, Olga Tudorache si-a facut o revenire spectaculoasa, in 1997, cu spectacolul "Regina mama" de Manlio Santanelli.
De asemenea, spectatorii au admirat-o, in rolul Emilia din "Cimitirul pasarilor" de Antonio Gala, la Teatrul Mic. In plus, in noiembrie 2005 Olga Tudorache a aparut in fata publicului, la Theatrum Mundi- care a devenit in 1 noiembrie 2007 Teatrul Metropolis, intr-o dubla ipostaza: de regizor si interpret al spectacolului "Peste cu mazare".