FOTOGRAFII IN PREMIERA cu Brad Pitt din copilarie si adolescenta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:52

Cu zambetul sau angelic si cu parul blond, valvoi, e clar ca apartul de fotografiat l-a adorat inca din copilarie pe faimosul actor Brad Pitt, chiar si la frageda varsta de 12 ani.

Fotografiile, ne mai fiind vazute pana acum, demostreaza cat de mult seamana fiica lui, Shiloh cu el, atunci cand era un copil. Fotografiile au fost gasite intr-un sertar de prietenul din copilarie al lui Pitt, Jeff Wingo.

Wingo, care a locuit in Springfield, Missouri, ca si Pitt a dezvaluit: Mergeam impreuna cu bicicletele, ieseam cu skateboadurile, jucam basketball si baseball impreuna. A avut dintotdeauna un spirit competitiv. Amandoi am copilarit impreuna, insa eu eram copilul cu parul roscat, iar el cu cl blond, cu achii albastri si cu acel ceva, inca d epe atunci.
Cand am crescut sic and au aparut si fetele in viata noastra, fiind in competite, nu am avut nicio sansa in fata lui.


Brad Pitt a mai fost fotografiat, in liceu, intr-o camasa cu cravata prin 1981, intr-un articol pentru ziarul liceului.
Wingo a mai spus ca: Am fost foarte apropiati pana la varsta de 22 de ani cand el si-a facut bagajele si si a plecat la Hollywood.
Am fost foarte surprins, insa stiam ca daca cineva reuseste, acela este el. Intotdeauna a aratat bine si a fost fermecator.