“Cei 7 ani de acasa” se invata la orice varsta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:52

Duminica 1 aprilie, de la ora 22.00, pedagogul Irina Petrea ne asteapta cu noua o lectie de educatie, utila celor mari si mici, la “Cei 7 ani de acasa”.

Petru Tiganescu (33 de ani) si Mirela (28 de ani) din Botosani au doua fete frumoase si istete, Ionela (10 ani) si Elena (8 ani), care cauta sa nu-si supere parintii, desi ghidusiile specifice varstei preadolescentine le mai dau acestora din urma batai de cap. Tiganestii sunt uniti, muncitori, modesti si par sa intruneasca toate calitatile unei familii perfecte…

Adversara in competitia de la “Cei 7 ani de acasa” le este comunicativa familie Bucur, din Bucuresti.
Eugen (33 de ani) si Simona (28 de ani) au doi fii – Theodor (3 ani si 8 luni) si Edward Andrei (6 luni) ­­- si fac tot ce le sta in putinta ca micutilor sa nu le lipseasca nimic. Cu un tata permisiv si cu o mama ce ia hotarari ferme in privinta educatiei copiilor, Theodor reuseste intotdeauna sa le creeze dificultati parintilor. Energia debordanta si istetimea de care da dovada pustiul cel mare al familiei Bucur nu pare insa intotdeauna de bun augur… Irina Petrea va incerca sa canalizeze toate aceste calitati ale micutului in directia cea buna.


Desi avem doua familii din zone diferite, cu principii de viata deloc asemanatoare, ambele vor sa demonstreze ca fac tot posibilul ca pruncii lor sa beneficieze de cea mai buna educatie, iar Irina Petrea va superviza totul cu minutiozitate.

Nu ratati “Cei 7 ani de acasa”, cu Irina Petrea, duminica seara ora 22.00, la Kanal D.