Elton John: "Sunt convins ca as fi avut destinul lui Whitney Houston daca nu renuntam la droguri"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:53

Starul Elton John este convins ca ar fi avut o moarte tragica si prematura, asemanatoare celei a lui Whitney Houston, daca nu ar fi renuntat la obiceiul de a consuma droguri.

Whitney Houston, despre care se stia ca este dependenta de stupefiante, a fost gasita moarta in camera sa de hotel din Los Angeles in data de 11 februarie. Decesul a fost cauzat de consumul de cocaina si problemele cardiace.

 

Elton John a recunoscut ca vestea l-a marcat profund deoarece urma aceeasi cale a auto-distrugerii, insa in 1990 a reusit sa scape de dependenta.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 

"As fi putut foarte usor sa am un sfarsit ca al lui Whitney Houston. Este un miracol ca nu a fost asa, pentru ca sunt sigur ca am consumat cel putin la fel de multa cocaina ca si ea. Nu as fi fost ceea ce sunt azi daca nu renuntam. Nu l-as fi avut nici pe fiul meu, nici pe sotul meu. Nu as fi avut nimic. Probabil as fi fost mort", spune Elton John.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.