Si-a impusact sotia din greseala sau a fost premeditat? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 18:45

Sotii Stroe, ambii pensionati de 10 ani, isi construiau o vila in Techirghiol.

Nu de putine ori casa le-a fost calcata de hoti, astfel ca barbatul, fost angajat al MAI, si-a cumparat o arma. Nimeni nu-si explica insa de ce, azi-nopate, tinta lui a fost sotia.

Se pare ca femeia s-a trezit alertata de niste zgomote ce veneau de afara. I-a spus sotului ca ar putea fi niste hoti, la geam. Barbatul a pus imediat mana pe pistol si a tras!

Intreg cazul ajuns pe masa procurorilor este, deocamdata, nedescifrat.
Anchetatorii au doar varianta barbatului, pentru ca femeia, grav ranita, nu poate vorbi. Dintre cele doua gloante care-au tasnit din arma fostului angajat MAI unul i-a zdrobit mandibula. Celalalt s-a oprit in perna.

Pistolul cu care femeia a fost impuscata e detinut legal, spun anchetatorii. Adica, din 7 martie. Si, totusi, cum a fost posibil ca barbatul sa traga in sotia lui? E foarte probabil ca omull, care-ar fi baut cu niste vecini, sa fi fost trezit brusc din somn.
Fara sa-si dea seama, a luat arma si a tras, convins fiind ca impusca un hot.. Ce s-a intamplat, in realitate, in spatele usilor, nimeni nu stie.

Deocamdata, barbatul, medic veterinar in cadrul MAI, a fost retinut 24 de ore pentru tentativa de omor calificat. El urmeaza sa fie dus in fata instantei.





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.