Titus Andrei, marturisire SOC: a crezut 25 de ani ca este tatal fiicei lui Carmen Hara VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:53

Rasturnare de situatie in cazul celebrei Carmen Hara. S-a spus ca fiica ei Alexandra este fiica lui Titus Andrei. Contactat de o echipa Drept la tinta, acesta a facut o marturisire soc: 25 de ani el chiar a crezut ca este tatal Alexandrei.

" Nu as vrea sa intru intr-un scandal mediatic pentru ca imi respect prea mult institutia unde activez si nici nu as vrea sa-mi asociez numele cu atotstiutoarea Carmen Hara de acum. Eu vorbesc de domnisoara Carmen Muresan din anii 80. Da, a fost o relatie. Am crezut ca este fata mea dar aseara mi-a spus ca nu e adevarat", a marturisit Titus Andrei. El a adaugat ca a crezut acest lucru pentru ca erau niste date care coincideau.
" Am crezut pentru ca erau niste date care coincideau si niste recunoasteri din partea mea absolut normale. Dar faptul ca 25 de ani eu am crezut lucrul asta, si poate si alti prieteni si aseara mi-a infirmat...asta e", a spus Titus Andrei. Carmen Hara are insa cu totul alta parere." Nu stiu despre ce vorbeste baiatul asta. Noi nu avem nicio legatura cu el, eu nu am nicio legatura cu omul asta, nici Alexandra.
Alexandra este fata barbatului meu. El e un om in toata firea care cred ca si-a pierdut mintile efectiv. A spus ca seamana cu el. De ce, pentru ca are parul deschis? Nu seamana absolut deloc cu acest om. Imi pare rau, mi-e si rusine, nu l-am vazut pe acest om la fata de atatia ani de zile

 

Taguri: